Sporty and cool

Med sportiga detaljer å som print, dragkedjor och ränder. Cool stil till coola barn med starka färger med sportiga tryck.

Kvalité


När vi lägger upp paket på hemsidan beskriver vi alltid kvalitén så att du som kund kan få en uppfattning om kvalitén på produkterna. Här uppskattar vi hur många procent av paketet som är i mycket fin kvalité och hur många procent som är i fin kvalité (läs mer nedan). Exempelvis om ett paket består av totalt fem plagg, varav fyra plagg i mycket fin kvalité och ett plagg i fin kvalité, beskrivs paketet som 80/20, 80% i mycket fin kvalité och 20 % i fin kvalité. 

Mycket fin kvalité 

Mycket fin kvalité betyder att plagget är sparsamt använt och har en känsla som nytt. Alla färger är klara och tyget är i nyskick. Det är viktigt att tänka på att en första tvätt alltid kommer synas och skilja känslan från ett nyproducerat plagg.

Fin kvalité 

Fin kvalité betyder att plagget fortfarande är i fint skick. Jämfört med ovan syns det att det är använt och tvättat några gånger, men precis som om du själv har tvättat och kanske ett syskon har använt det. Vi tänker att de här plaggen kanske är de allra skönaste och mest praktiska plaggen, och vill därför inte begränsa oss och sortera bort dem från våra paket!


Tvättning

Alla våra begagnade barnkläder är tvättade och rena men vi rekommenderar alltid att tvätta plaggen själva hemma innan ni börjar använda dem. Barns hud kan vara känslig mot nya och annorlunda tvättmedel än vad de är vana vid.