- Storlek 56 -

169 kr
101 kr

Såld. Se liknande produkter längre ner.

Artikelnummer: Y56085

Beskrivning av plagg
1 one-piece från Lindex i skick B
1 mössa i skick A

Beskrivning av skick A-B-C

Skick A: Plagget är i mycket fint skick, antingen helt nytt eller använt väldigt sparsamt. Plagget har inga synliga slitningar och alla detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår är i fint skick. Plagget är helt och rent.

Skick B: Plagget är använt, men funkar utmärkt med alla funktioner. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår fungerar, men tecken på användning kan finnas. Plagget kan liknas med att ärva det från ett syskon. Plagget är helt och rent. Om mindre fläckar eller andra utmärkande detaljer finns beskrivs de i texten under plagget.

Skick C: Plagget är slitet och det kan vara skavt eller noppigt på vissa ställen, men fullt funktionsdugligt. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre eller resår fungerar, men kan vara slitna. Plagget är helt och rent och har inga hål. Om mindre fläckar eller andra utmärkande detaljer finns beskrivs de i texten under plagget.


Återköp
Du kan självklart returnera ditt köp. Vi tar endast emot fullständiga klädpaket i retur.


Tvättning
Alla våra kläder är tvättade men vi rekommenderar alltid att tvätta alla nyköpta barnkläder så att era barn får de tvättmedlet de är vana vid.


Obs! Rekvisita som inte är i textil ingår inte i köpet. Som t ex leksaker och blommor. Däremot ingår keps, skor, mössor och andra accessoarer.

Frakt

Fri frakt över 499 kr och annars 49 kr. Din order skickas med Schenker eller Postnord beroende på storlek. Har du specifika önskemål lämna gärna en kommentar i kassan.

Retur

30 dagars returrätt. Du kan returnera ett helt kitt eller enstaka produkter. Mejla [email protected] vid retur.

Swish, Klarna, Faktura (klarna) och kortbetalning.

- Storlek 104 -
113 kr 189 kr
- Storlek 74 -
155 kr 259 kr
- Storlek 68 -
119 kr 199 kr
- Storlek 110/116 -
65 kr 109 kr
- Storlek 98/104 -
41 kr 69 kr
- Storlek 74 -
95 kr 159 kr