- Storlek 128 -

299 kr

Såldes nyligen...

Artikelnummer: Y775

Beskrivning av plagg
1 skaljacka (ofodrad) från Polarn o. pyret i skick A

Beskrivning av skick A-B-C

Skick A: Plagget är i mycket fint skick, antingen helt nytt eller använt väldigt sparsamt. Plagget har inga synliga slitningar och alla detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår är i fint skick. Plagget är helt och rent.

Skick B: Plagget är använt, men funkar utmärkt med alla funktioner. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår fungerar, men tecken på användning kan finnas. Plagget kan liknas med att ärva det från ett syskon. Plagget är helt och rent. Om mindre fläckar eller andra utmärkande detaljer finns beskrivs de i texten under plagget.

Skick C: Plagget är slitet och det kan vara skavt eller noppigt på vissa ställen, men fullt funktionsdugligt. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre eller resår fungerar, men kan vara slitna. Plagget är helt och rent och har inga hål. Om mindre fläckar eller andra utmärkande detaljer finns beskrivs de i texten under plagget.


Återköp
Du kan självklart returnera ditt köp. Vi tar endast emot fullständiga klädpaket i retur.


Tvättning
Alla våra kläder är tvättade men vi rekommenderar alltid att tvätta alla nyköpta barnkläder så att era barn får de tvättmedlet de är vana vid.


Obs! Rekvisita som inte är i textil ingår inte i köpet. Som t ex leksaker och blommor. Däremot ingår keps, skor, mössor och andra accessoarer.